Infrastructuur

Locatie

We zijn gelegen aan de sportzone “De Deust” naast de sporthal. We beschikken over 7 buitenterreinen met een verhoogd terras aan ons cafetaria. Achter ons cafetaria kan de jeugd zich uitleven op een speeltoestel met glijbaan, klimmuur, loopbrug, …

Vlak naast onze buitenterreinen ligt de stedelijke sporthal met aangrenzend onze tennishal.

 

Terreinen

We beschikken over 7 verlichte buitenterreinen op gemalen baksteen (gravel) en een echte tennismuur. De jeugd kan ook tennissen op 2 midi-terreinen op gemalen baksteen.

Onze buitenterreinen kan je de hele dag betreden, de poort is altijd open.

Als je wil tennissen, kan je online reserveren via deze website. Volg hiervoor de link naar “Reserveer een terrein” bovenaan de website.

‘s Avonds wordt er gespeeld met verlichting. De bardienstverantwoordelijke zorgt voor de bediening van de lichten. Men tennist buiten van begin april tot het begint te vriezen (eind oktober).

Tennishal i-tennis

Sedert 2013 beschikken we ook over 4 indoorpleinen, waar we bij regenweer kunnen spelen.

Tegen een kleine vergoeding kan je binnenspelen. Binnenspelen kan alleen maar met perfect propere schoenen! Daarom raden we aan om een tweede paar schoenen aan te schaffen waarmee alleen maar indoor wordt gespeeld. Indien er interclub wordt gespeeld of bij het tornooi heeft deze organisatie altijd voorrang op de vrije spelers. Voor meer info in verband met onze tennishal kan je terecht op de pagina i-tennis Tennishal.

Cafetaria

De cafetaria is geopend op weekdagen vanaf 18u30 tot 23u30 en op zondagvoormiddag van 9u00 tot 13u30. De bardienst wordt verzorgd door onze eigen leden op vrijwillige basis.

Onze tennishal heeft een eigen cafetaria wat tijdens de winter geopend is op weekdagen van 19u tot 23u30 en in het weekend vanaf 9u tot een uur na de laatste reservatie of training.