Onze sponsors in 2024

Elk project is anders, iedereen heeft een andere droomtuin. We bekijken samen wat jouw wensen zijn en bekijken dit binnen ieders budget. Bij mij is er één aanspreekpunt, waardoor er een goede opvolging van de werken is. Geen loze beloftes. We staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

De Tuinmeester Aerts Tom Onze Website:

Webhosting.
Zet je website, webshop of applicatie online met onze betrouwbare en snelle hosting.

Combell Onze website:

Aannemer Jacobs i3 realiseert uw bouwdroom. Al meer dan 70 jaar bouwen en renoveren voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers: van openbare besturen over private opdrachtgevers tot bouwpromotoren en collega-aannemers.

Jacobs i3 Onze website:

Voor alle soorten grondwerken, verhuur containers en minigraver, verkoop grind en zand, uitvoer alle grondwerken, leveren en plaatsen van putten, verhuur van containers, afhalen/leveren van grind, zand en puin

grondwerken Frederix Onze Facebook pagina

Smeets Import-Export
the link between Africa and the rest of the world

Smeets Import-Export Onze website:

Dé referentie in Limburg voor al uw carrosseriebouw, bedrijfswageninrichting en aanhangwagens.

MAP Peer Onze website:

Nice to meet you
Kom gezellig shoppen in hartje Bree. Met de stijlvolle inrichting van onze nieuwe winkel bieden we je een aangename shopervaring. De collecties staan te wachten op jou.

Boetiek AMAI Onze website:

Geef ook jouw marketing een boost!

Convertis Onze website:

Optiek Withofs heeft een oogje voor exclusieve en stijlvolle monturen. Voor een professionele en alomvattende begeleiding bij de keuze van jouw hoorapparaat. Wij begeleiden jou in je zoektocht naar kwalitatieve en comfortabele contactlenzen

Optiek Withofs Onze website:

Al 3 generaties lang staan service en kwaliteit op de eerste plaats en kiezen zij bewust voor een persoonlijke aanpak. In samenspraak met de klant bieden zij op maat gemaakte offertes aan rekening houdend met de nieuwste technieken en energiebesparende oplossingen.

Vandijck Onze website:

100% BELGISCH, FAMILIAAL EN ONAFHANKELIJK. Brouwerij Haacht is al 120 jaar een echt Belgische familiebrouwerij. Dompel je onder in de sfeer van weleer, en ontdek hoe we de toekomst tegemoet gaan.

Brouwerij Haacht Onze website: