TC De Krekel organiseert dit jaar een zomercompetitie als eerbetoon aan onze ere-voorzitter:

  De “RIK VROLIX CUP”   

Voor spelers die op regelmatige basis vriendschappelijke wedstrijdjes willen spelen.
Al onze leden zijn van harte welkom om deel te nemen.Het is de ideale manier om kennis te maken met andere spelers, je tennisvaardigheden aan te scherpen en je conditie op peil te houden. De spelers worden ingedeeld in groepen van gelijkwaardig tennisniveau zodat iedereen plezier beleeft aan de wedstrijdjes.

Inschrijven voor de 2de periode van de Rik Vrolix Cup kan vanaf nu tot 7 augustus.

Duur van de competitie

De RIK VROLIX CUP start op 4 juni en loopt tot 3 oktober.
De competitie is onderverdeeld in 2 periodes van ongeveer 9 weken (rekening houdend met het open tornooi en het clubkampioenschap).
De exacte speelperiodes worden aangegeven op het wedstrijdschema dat je aan de start van elke nieuwe speelperiode kan downloaden van de website. Deelnemen kan voor 1ste , de 2de  of de beide periodes.

Indeling van de competitie

De ingeschreven spelers worden op basis van hun tennisniveau ingedeeld in poules.
Binnen de tijdspanne van één periode speel je als deelnemer één wedstrijd tegen elke andere speler van jouw poule.
Afhankelijk van het aantal spelers in je poule zal je minimaal 4 tot maximaal 6 wedstrijden moeten afwerken per speelperiode. Spelers die over voldoende vrije tijd beschikken kunnen uiteraard ook voor meer dan één reeks inschrijven.
Na elke periode worden de spelers opnieuw ingedeeld volgens hun behaalde resultaten. Zij kunnen naar een hogere reeks gaan , in dezelfde reeks blijven of afzakken naar een lagere reeks. Zo speel je ook regelmatig tegen andere spelers.

Inschrijven voor de RIK VROLIX CUP is niet vrijblijvend :
als je je inschrijft in een reeks wordt van je verwacht dat je ALLE geplande wedstrijden speelt binnen de daarvoor voorziene periode !

Beschikbare reeksen

Spelers die inschrijven voor de RIK VROLIX CUP kunnen hun wedstrijden inplannen gedurende de week en in het weekend. Met de voorkeur op vrijdagavond.
Spelers die over voldoende vrije tijd beschikken kunnen uiteraard ook voor meer dan één reeks inschrijven. Maximum 3 reeksen.

Volgende reeksen zijn beschikbaar:

  • dames,
  • heren,
  • dubbel

De dubbel reeks is een gemengde reeks. Dus een dubbel koppel mag zowel uit twee dames, twee heren als een dame en een heer bestaan.
Indeling in de poules gebeurt op basis van het tennisniveau van het dubbelkoppel.

Inschrijvingen voor de competitie

Inschrijven voor de RIK VROLIX CUP kan tot 24 mei 2021. Je betaalt  5 euro inschrijvingsgeld, ongeacht het aantal reeksen.
Inschrijven voor de competitie doe je online via de website van wedstrijdtennis.be. Klik op ‘inschrijvingen’ en vul alle gevraagde gegevens in. Het is vooral belangrijk dat je je lidnummer correct invult. Als je niet over een lidnummer beschikt, neem dan contact met de administratie zodat zij je kunnen helpen bij het inschrijven. Als je inschrijft voor een dubbelreeks, moet je ook het lidnummer van je dubbelpartner correct ingeven bij de inschrijving.

Het volledige competitiereglement vind je op de website van wedstrijdtennis.be bij de betreffende laddercompetitie.
Indien je nog niet geregistreerd bent op de website van wedstrijdtennis.be moet je eerst registreren vooraleer je kan inschrijven !

 

Schrijf hier in voor de Rik Vrolix cup

Geef een reactie